16/01/2018

Logitrans takker Knud Wind for langt og godt samarbejde

Den 30. november siger Logitrans farvel til en god og trofast medarbejder!

”Knud Wind har arbejdet hos os i mere end 30 år og har altid været en nøgleperson. Han har haft mange forskellige arbejdsopgaver, og det har derfor krævet stor fleksibilitet. Knud har altid været klar til de forskellige udfordringer og til at tilegne sig nye færdigheder. Han har betydet rigtigt meget for Logitrans i alle årene, og han fortjener en stor tak for sin indsats!”, siger Dorte Pedersen, Production Director hos Logitrans A/S.

I tiden hos Logitrans har Knud haft mange og ofte meget specialiserede arbejdsopgaver! I starten var han med til at fremstille elektriske højtløftere – og herefter de selvkørende Logitrans-vogne og Rotator. De sidste mange år har Knud arbejdet i lagerområderne hos Logitrans – både med færdigvarer og reservedele – og ofte kørende rundt på truck for at læsse containere og lastbiler med vogne til forsendelse.

Til spørgsmålet hvorfor han har været så mange år hos Logitrans, svarer Knud uden tøven: ”Det skyldes de gode kolleger, det udfordrende og spændende arbejde og den meget forstående ledelse”. Han har aldrig haft lyst til at søge andet arbejde!

”Efter så mange år hos Logitrans kender Knud hver en krog, hver en kollega og tilnærmelsesvist hver en funktion i vores produktion. Han er meget vellidt og er altid klar med en hjælpende hånd, hvor der er brug for det! Og så spreder han altid en god stemning omkring sig - med sit gode humør, glade væsen og altid kvikke bemærkninger!”, afslutter Dorte Pedersen.

Logitrans A/S er førende og nytænkende inden for udvikling og produktion af internt transportmateriel. Ergonomi og optimale arbejdsbetingelser er i højsædet, når der udvikles og designes nye produkter. Siden grundlæggelsen i 1940 har Logitrans udviklet sig til en international koncern med forhandlere i det meste af verden, datterselskab i USA og produktion i Kina. Der er i alt ansat 140 medarbejdere i Logitrans-koncernen, heraf 80 i Danmark.